l l l l l
l l
Laat uw bureaustoel stralen
CleanSit richt zich op het schoonhouden van bureau,- en vergaderstoelen. Dit omdat deze stoelen door het intensieve gebruik het meest vervuild raken. Maar onze dienstverlening geldt ook voor conferentiestoelen, zorgstoelen, wachtkamer-, kantine- en restaurantstoelen.


Reinigingsmethode
CleanSit hanteert een dieptereinigingsmethode om uw bureaustoelen hygiënisch te reinigen. Met een gespecialiseerde dieptereinigingsmachine worden de gestoffeerde delen van de stoel zowel aan de buiten- als aan de binnenzijde gereinigd. Via een spuitmond wordt onder hoge druk het vocht met reinigingsmiddel op de stof gespoten die, zodra deze in de stof is doorgedrongen, weer wordt weggezogen. Dit voorkomt dat de schuimlaag in de gestoffeerde delen nat wordt. Zwaarder vervuilde stoelen worden hiermee grondig gereinigd, nadat ze eerst met een speciaal reinigingsmiddel zijn voorbehandeld. De kunststof-, stalen- en of houten delen van de stoel worden met een neutraal effectief reinigingsmiddel gereinigd.


Werkwijze
Reiniging vind plaats tijdens kantooruren op de locatie van de klant. Ná reiniging is de stoel, in verband met de droogtijd van 5-7 uur, niet bruikbaar. Indien er op locatie niet voldoende stoelen beschikbaar zijn om deze tijd te overbruggen, kunnen wij tegen een gereduceerd tarief tijdelijk stoelen leveren.

Tegen een meerprijs is het ook mogelijk om de stoelen in de avonduren of in het weekend te laten reinigen op de locatie van de klant. Ook is het bij kleinere aantallen mogelijk de reiniging bij CleanSit plaats te laten vinden. Een reiniging bij Cleansit te Oosterhout duurt ongeveer 1 werkweek, dit is inclusief halen en brengen. Tijdens deze reiniging kunnen tegen gereduceerd tarief vervangende stoelen geleverd worden. Wij reinigen volgens de eisen van de Stichting Waarborg Tapijt- en Meubelreiniging hetgeen u de garantie geeft dat de stoelen in perfecte hygiënische staat komen en blijven.
l
l l